Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Hooikoorts-onderzoek


Last van branderige, jeukende ogen of niezen? U kunt bij de assistente een onderzoek aanvragen naar allergie / hooikoorts klachten door middel van een huidpriktest. Deze test maakt geen aanspraak op het eigen risico van uw zorgverzekering.
Lees verder »

POH GGZ Jeugd


Sinds kort is mevrouw Lidwien Bouwman bij ons in de praktijk werkzaam als Praktijkondersteuner GGZ Jeugd. Zij is opgeleid als orthopedagoog.
Lees verder »

Echografie


Sinds kort heeft de praktijk beschikking over een echoapparaat. 
Voor meer informatie kijk op Abdominale echografie
Lees verder »

Avondspreekuur op dinsdag


Vanaf heden zijn wij gestart met een avondspreekuur op afspraak.
Het spreekuur is iedere dinsdag van 18:00-20:00.
U kunt een afspraak maken via de assistente of via het contactformulier.
Lees verder »

Keuzetabel bij diabetes type 2


Soms blijft de bloedsuiker te hoog als u tabletten metformine en gliclazide slikt. Dan bespreekt u met uw huisarts de mogelijkheden. Een keuzetabel kan hierbij helpen.
Lees verder »

Vernieuwde Griep Check


De Griep Check is om te kijken of u griep heeft. Na een paar vragen krijgt u een advies of u mogelijk griep heeft. En leest u wat u kunt doen.
Lees verder »

Kinkhoest en zwangerschap


Sinds 15 december 2015, geldt het advies (vanuit de gezondheidsraad) voor vrouwen die meer dan 28 weken zwanger zijn om zich opnieuw tegen kinkhoest te laten inenten. Zwangere vrouwen kunnen deze vaccinatie bij hun huisarts halen (bron: http://thuisarts.nl/kinkhoest/ik-heb-kinkhoest).
Lees verder »

Afscheid Paul Buitenhuis


Na ruim 33 jaar huisarts te zijn geweest in Castricum heeft Paul Buitenhuis zijn praktijk overgedragen aan zijn opvolger Jan Hoekstra. Zaterdagmiddag 30 mei was de afscheidsreceptie in de praktijk op de Oranjelaan. De receptie was drukbezocht. Veel dank voor uw bijdrage aan zijn afscheidscadeau. Paul Buitenhuis blijft nog wel verbonden aan de praktijk voor stop roken coaching. Tevens is hij opgenomen in een huisartsen netwerk voor steun en consultatie bij vragen over euthanasie. Uiteraard houden ook de straatkinderen van Kathmandu zijn onverdeelde aandacht en zorg.Lees verder »

Huidspreekuur


Vanaf heden zijn wij met een “ huid spreekuur” gestart, iedere dinsdag op afspraak van 17.00-18.00 uur.
Alle huidaandoeningen en zaken als moedervlekken, wratten et cetera kunt u dan laten beoordelen en eventueel laten verwijderen.
Indien ...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten